NÅ BEGYNNER JEG PÅ ORDENTLIG

Beklager jeg ikke har blogget i det hele tatt. Vi har veldig dårlig unternett her nede, så det er en av grunnene. I tilleg så har jeg rett og slett ikke hatt lyst til å blogge. men nå begynner jeg, og jeg jeg oppdatere så ofte som mulig. jeg skal også ordne litt på designet. Jeg synes det orginale blogg designet er utrolig kjedelig. så jeg tenkte jeg skulle ordne litt. Er ikke helt inne i det der med html enda, så det tar sikkert litt tid. det gjør for det meste det med meg ..

Først av alt vil jeg GRATULERE  Rikke Sætrum Skard BESTEVENN med bursdagen som var 25 september! Jeg glemte deg ikke, men jeg ville gratulere deg på en "direkte" måte, og det funka ikke for vi har ikke nr ditt og heller ikke til noen i familien din. Og jeg har ikke ordna med mobilen eda heller. OG internettet er som sagt klikk. men jeg tenkte på deg! Jeg har laget en film til deg også, som jeg skal sende til deg på msn en gang. også håper jeg du hadde det bra i London:)

så over til meg. afrika er fortsatt bra. men norge er bedere! nå har jeg bodd her lenge nok til å savne alt fra grandiosa til tuneflua(for de som ikke vet hva det er så er det bare til å komme til sarpsborg i juni/juli så finner du det ut). jeg titter gjennom bildene på datan min hver dag og mimrer. så hjemmelengselen er her. nå gleder jeg meg bare til desember, for da begynner vi å få besøk. og vi skal faktisk få ganske mange på besøk, hvertfall mer enn vi trodde, så det er utrolig gøy.

Nå vet jeg ikke helt hva jeg skal skrive så jeg legger til noen bilder fra skolen. trykk på vildene for å få dem større:
randonssss 034 randonssss 036 randonssss 052 randonssss 063

første bildet er av Luxolo. andre er av noen fra 8 og niende. jeg går i niende og begynner i tiende etter jul. de som ikke har på seg uniformen, inkludert meg har bare skiftet fordi vi skulle ha en hiphop oppvisning. dette er etter skolen, men vi måtte fortsatt komme med uniformen på. tredde bildet er av men cleo og danielle. fjerde bildet er bare får å vise at jeg klarte å få dem til å bli hekta på pyramider. haha. og for å vise matta i bakgrund....

blogglogo


5 kommentarer

andrea pettersen (k)

07.okt.2009 kl.16:22

herregud ingrid, savner deg sånn!!!

Oscar Minge

07.okt.2009 kl.16:37

SAKNAR DIG! :-D

Kom deg hjem snart

Frida Hansen

07.okt.2009 kl.17:37

savner deg sykt mye!!

Rikke Sæthrum Skard

08.okt.2009 kl.21:23

jeg elsker deg, og savner deg helt sjukt !

<3

Marie Sjue Bye

19.okt.2009 kl.00:01

jeg svaner deg Ingrid! helt utrolig mye.. :(

nei, jeg svaner deg ikke, jeg SAVNER deg!<3

la merke til nike-gensern og tenkte tilbake tilbake tilbake..

Skriv en ny kommentar

hits