SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN

 Nå tenkte jeg jeg skulle svare på spørsmålsrunda. Jeg har ikke fått så veldig mange spørsmål, men det regna jeg ikke med heller. Dere kan bare fortsette å spørre hvis det er noe, så kan jeg svare etterhvert. Okje, da begynner jeg..

 

savner du meg? (Dette er fra cornelia) JA!
andrea150
dette er et GAMMELT bilde av meg og cornelia! ler alltid like mye! trykk på for større!

hva savner du mest fra norge? Jeg savner venner og familie veldig mye. Etter det kommer skolen tror jeg. Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle savne skolen men det gjør jeg. Også savner jeg huset vårt, og saltsild...

angrer du på at du flytta nå? Jeg angrer ikke på at jeg flytta. Selvom jeg savner norge nå, så vet jeg at det går over snart. Og jeg kommer bare til å bli bedere i engelsk og dette er bare en stor mulighet til nye opplevelser.

hvor kjipt er det egentlig å måtte ha skoleuniformer ???? jeg er veldig lei av det egentlig. For jeg liker å bruke klærne mine og ordne meg, det får jeg ikke muligheten til så mye her. Men det er helt greit, blir vandt til det.

elsker du meg ?(rikke) PS! I love you

neida, fått noen nye venner ? Ja det har jeg. Jeg har vært veldig heldig med klassen og er blitt tatt veldig godt i mot. Så venner har jeg fått.

er det mange bra butikker ? billig ? Ja det er en del bra butikker her. Jeg har ikke shoppa så mye enda, så har ikke sett så veldig mye på prisene. Men det finnes billige butikker og litt dyrere.

gleder du deg til å komme hjem ? Ja det gjør jeg. Men først så gleder jeg meg til alt jeg skal få være med på her nede i afrika også!

kan du legge ut noen bilder fra huset ditt ? Ja, det kan jeg sikkert gjøre en gang.

brus eller vann? brus

potetgull eller sjokolade? potetgull

afrika eller norge? norge

ps. hvor mange grader er det i afrika nu? Nu er det 16 grader og regn..

Hvor mye koster nerdsa i sør afrika? En nerds pakke koster 12 rand, ca. 7 kr.

Hvor mange pakker har du spist hittil? Det aner jeg ikke. Mange! De har også en nerdsstang her nede som er sykt god! Så den spiser jeg også en del!

Er det mange pene gutter der nede? ;))))) har ikke møtt noen som er ekstremt pene enda..

btw er spansktimene kjedelig uten deg <33 tna. Leit! Haha, neida, må ærlig si at jeg ikke savner spansk, men jeg savner dere!


snapshot2009102540
nå klikka bildegreia så jeg får ikke bildet større enn dette.. kult!Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits