TWILIGHT

Nå har jeg og falt for det. jeg har alltid vært avholds til overnaturlige filmer osv. men dette var bra! og jeg leser twilight! ja jeg har begynt å lese. jeg vet at det er stort, for de som kjenner meg så vet de at jeg aldri leser. så dette er stort. om to timer skal jeg se new moon, så jeg gleder med utroolig mye!

jeg har hjemme skole for tiden så jeg er hjemme og jobber med norske fag. jeg må si at jeg liker det veldig godt!! for jeg slipper å tenke engelsk og da blir alt mye lettere :)

foresten så er det sommer her nå og jeg er i parken hver dag, det er helt utrolig herlig å bade nå, badevaktene begynner å ta det som en selvføge når jeg og kaja kommer inn, så jeg tror de kommer til p savne meg når jeg skal til Cape town om 2 uker i dag, gleder meg så uuuutrolig mye! og da kommer mormor og morfar på besøk også, det blir helt supert! merker at livet er veldig herlig nå.

jess nå må jeg fortsette med RLÈ akkuratt nå har jeg om kristendommen, og kan alt jeg "lærer" så da slipper jeg å konsentrere så mye, og det er enda herligere!

NB! jeg har fått noen få kommentarer på innleget under, så jeg skal fortsette med det dere sier, men jeg vil fortsatt ha forslag så bare kommentarer! takk til dere som ga forslag<3
3 kommentarer

Frida Hansen

27.nov.2009 kl.13:02

jeg vil også lese twilight!!

hehe.. må bare få begynt...

rikke

27.nov.2009 kl.15:56

jenta mi, jeg har ALLTID sagt at overnaturlige ting er elsk!!

vertfall twilight <3333

Marie Sjue Bye

30.nov.2009 kl.00:19

oooo, derjaa! jeg leser nr 1 på nytt akk nå. på engelsk da <3 det er kost!<3

Skriv en ny kommentar

hits