aper og sånt

 

jeg har vært på leir med skolen, grade 8, 9 and 10. det har vært helt fantastisk. Jeg har aldri følt meg så skitten, ekkel og stygg i hele mitt liv. Grunnen får dere nå.

 

Tirsdag klokken 11 var vi framme på mulambo leirplass. Når jeg kom dit må jeg ærlig innrømme at jeg var skeptisk. Vi skulle sove i telt, det var en skitten elv og en hall som har blekk tak. Men hallo, ingrid tok feil.

 

Vi fikk beskjed om å ta på klær vi kunne vært skitne i, så da tenkte jeg bare go for it ingrid. På med badetrakt og shorts. Vi går ut på «the field» og lederne sier: here at mulambo we have to rules, you cant say «i cant» or «no».» vi ble delt inn i grupper og vips så var vi inne i busjen og rulla i gjørme, ballanserte 7 stk. På en planke over gjørme, falt en uti, på'n igjen. Jeg har dytten mine lagkamerater over en to menter høy vegg og jeg har hatt annsiktet under gjørme i 15 sek. Etter tre timer med dette opplegget hoppet vi rett i elva for å «vaske oss» også var det pån igjen med nye oppgaver. Sånn har det vært i tre dager nå, og det har vært helt utrolig morsomt.


fine.sør afrikanere liker kjøtt

jeg tråkket på en torne _ikke kult. deilig med skitne stygge føtter.

fine.

lishle er morro.

hun er glamorous.

en to tre fire fem seks. luxiboy

jeg skle ned denne brygga å full fart, heldigvis tok michael meg i mot ellers hadde jeg fått veldig vondt.

det var en line ned fra dette tårne ut i vannet. det var morro.

lets show the muscles we dont have.

klatrevegg osv.

teltet vårt.

herlig!

dette er læreren min, hun nermer seg seksti!

fin.

dette er den tøffeste sør afrikaneren jeg vet om. sabrina you rock my world!

nå har jeg skrevet dette innlegget tre ganger for di jeg har trykket på feil knapp, nå drar jeg på stranda også jogger jeg og etter det er det en eller annen film om det blir på kino eller ikke _ vet jeg ikke.

foresten.. dere kommenterer ikke lenger. jeg vet jeg ikke blogger så mye heller, men hvis jeg blir bedere på å blogge så kan dere kommentere, for jeg ser at dere er ikke her. men er takknemlig for alt som kommer uannsett.

blogges! 

4 kommentarer

05.mar.2010 kl.19:01

savner deg!!!!!

ulrikke

05.mar.2010 kl.20:52

åhh, så morsomt! :-D

Ida

06.mar.2010 kl.00:17

Vi er her. Onkel og jeg leser og koser oss. Dette så jo morsomt og litt slitsomt ut.

Ingrid Hetlelid

06.mar.2010 kl.08:38

Ida: så bra :) koslig å høre!

Skriv en ny kommentar

hits